Globehouse is… BACK!

GH logo

Globehouse is back! In 2009 begonnen we met 250 man op de 3e verdieping in The Level met de eerste editie. In 2010 werd in samenwerking met Insomnia Arnhem ook weer in The Level gehost met ruim 500 partypeeps. In 2011 gingen we een stapje verder. We verhuisde naar de Manhattan en vierde samen met ruim 600 man Arnhem’s grootste Globehouse feest!

Nu is het anno 2012 en moeten we dat natuurlijk overtreffen.

GlobeHouse presenteert, in samenwerking met The Level een zieke line-up met o.a. Yellow Claw, Artistic Raw & Afro Bro’s.

Zo’n line-up is ongekend in Arnhem en het is ook nog een zeer betaalbare prijs. Terwijl andere clubs alleen al voor Yellow Claw minimaal 10 euro entree vragen, doen wij dat met GlobeHouse anders, Artistic Raw van The Drughouse en Arnhem’s bekendste internationale DJ duo Afro Bro’s komen ook even de tent slopen.

Maar daar blijft het niet bij, deze DJ’s zullen gesupport worden door de beste lokale DJ’s! Wij verwelkomen graag Dave Daflin, SwolenBeatz, Deck-R, S1, Exentro, The Hidjeckers, Woosh vs Audionic en Beat O’logy.
Kaarten zijn NU online tekoop en bij verschillende kaartverkopers bij jou in de buurt.

Kaarten in de voorverkoop kosten slechts 7.50 en aan deur 10 euro. VIP kaarten kosten 15 euro. Maar let op! Mocht je een early bird zijn, dan vindt je de 1e 50 VIP kaarten online voor slechts 7.50 euro! Wees er snel bij want ze gaan echt hard!

Yellow Claw – Artistic Raw – Afro Bros

Dave Daflin, SwolenBeatz, Deck-R, S1, Exentro, The Hidjeckers, Woosh vs Audionic, Beat O’logy.

MC of the night: Benjamin-T

Locatie: The Level
Datum: 16-10-2012 (herfstvakantie)
Tijd: 22:00 t/m 05:00
VVK online & verkopers: 7.50 euro
Kaartjes aan deur: 10,- euro
1e 50 VIP kaarten online: 7.50 euro
VIP normale prijs: 15,-

P.S: Nog steeds niet overtuigd? Check onze laatste aftermovie van GlobeHouse! – http://www.youtube.com/watch?v=cyeXUUFgfgw