GH is er weer! Mega-Urban event met LIVE ON STAGE: Broederliefde – Adje – Hef – Bollebof

Mega urban Globehouse

Iedereen kent Globehouse natuurlijk van de gekste feesten met een uitbundige line-up. Wij doen dit nu al vier jaar en dachten zo van: ” hey! Laten wij een urban event organiseren!?”Wij hebben stiekem al geëxperimenteerd met urban feesten, enkele weken geleden hadden wij Broederliefde op Dave Daflins bday bash, dat beviel ons wel.

Zoals je van ons gewend bent zetten wij hoog in. Wat dacht je van Broederliefde, Adje, Hef, BolleBof & More die eventjes Arnhem komen rocken? Dat is toch episch!

Natuurlijk combineren wij dat met de beste lokale DJ’s en acts. Zo hebben wij Amin-E & Commi, ook wel bekend als Teamliefde, die komt het voorprogramma verzorgen. Daarbovenop hebben wij heel Arnhem afgespeurd voor de beste urban DJ’s. Dave Daflin, SMP, IAMS1 & Mokadrumz mogen deze titel verdedigen. Om het helemaal compleet te maken host MC HAMGOINGHAM de show.

Kaartjes kosten online slechts 8 euro in het voorverkoop. Aan deur zijn ze ietjes duurder: 12 euro.

In de mood voor wat extra’s? VIP tickets zijn te koop voor 20 euro. Hiermee heb je geen wachtrij, gratis garderobe, de hele avond gratis WC bezoek en toegang tot het VIP deck.

Ook hebben wij een flessen arrangement.
* VIP ticket voor 2 personen inclusief fles naar keuze: €85,-
* VIP ticket voor 4 personen inclusief fles naar keuze: €100.-

Like onze facebookpagina; Globehouse events. En als je toch bezig bent, volg ons gelijk op twitter! https://twitter.com/iloveglobehouse

Tot dan!

adje